Nieuwsbrief 272
1-5-2024
DBH Nieuwsbrief
Deze nieuwsbrief wordt al door 362 abonnees ontvangen.

Beste {tag:name},

Bij deze ontvangt u uw nieuwsbrief, met daarin de centrale agenda en ander nieuws.

Nieuwsberichten voor de volgende brief graag voor 15-5-2024 aanleveren op db@harreveld.nl

Centrale Agenda

Datum Tijd Activiteit
1-5-2024 00:00 Expositie Herman Peppelman kerk Harreveld
4-5-2024 08:00 Bollen poten
6-5-2024 19:30 Openstelling Oudheidkundige Vereniging Harvelt
9-5-2024 14:00 Harreveld on Wheels @ café de Boer
18-5-2024 00:00 Pinksterfestijn
19-5-2024 00:00 Pinksterfestijn
20-5-2024 00:00 Pinksterfestijn
30-5-2024 12:00 Kom met etten
3-6-2024 19:30 Openstelling Oudheidkundige Vereniging Harvelt
27-6-2024 12:00 Kom met etten

Beste Harrevelders,

Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben, bestaat onze carnavalsvereniging de Zandbieters 66 jaar.

Om de vereniging in het zonnetje te zetten, wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan een mooi jubileumfeest. Deze vindt plaats op zaterdag 13 juli in de sfeervolle Pastorietuin van Harreveld. Hiervoor ontvangt u een dezer dagen een attentie in uw brievenbus!

We hopen jullie dan ook allemaal te ontmoeten op zaterdag 13 juli tijdens de Route 66 Party, met medewerking van de Olthuus Brothers en DJ Piet, aanvang 20.11u. Om te proosten op het jubileum en om er samen een fantastisch feest van te maken!

Jos Hulshof stopt met Dorpsbelangen Harreveld.

Ik, Jos Hulshof, heb in de laatste bestuursvergadering van 10 april aangegeven te gaan stoppen met bestuur van Dorpsbelangen Harreveld.

Reden hiervoor is de veranderende werkomstandigheden bij mijn werkgever en de taken en verantwoordelijkheden die daarbij horen. Ik heb het een ½ jaar geprobeerd, maar het is te veel, het is niet meer te combineren met het voorzitterschap en werkzaamheden voor Dorpsbelangen Harreveld. Graag had ik nog 2 jaar door willen gaan, maar kan niet beide half doen, dat zou voor niemand goed zijn, dus moest ik een keuze maken.  

7 jaar heb ik met veel plezier me ingezet voor Dorpsbelangen Harreveld en in die tijd veel geleerd. Bijna 6 jaar mocht ik daarvan voorzitter zijn, nadat Engelien Kolkman afscheid van Dorpsbelangen Harreveld had genomen. Mijn laatste optreden zal zijn bij de algemene ledenvergadering in juni, deze wordt nog aangekondigd.

Ik zal het bestuur natuurlijk helpen met een goede overdracht en mij blijven inzetten voor o.a. de sfeerverlichting en hier en daar wellicht taken uit het dorpsplan, zoals elke Harrevelder. Ik wens het huidige bestuur succes met het vinden van een opvolger, maar ben ervan overtuigd dat die er zal zijn in Harreveld.

Voor nu tot ziens bij de Algemene Ledenvergadering in Juni.

Beste Harrevelders,

Hoogste tijd om jullie een update te geven over de stand van zaken met betrekking tot TVH.

Achter de schermen is er hard gewerkt. We hebben alle input uit de workshops uitgewerkt, extra details uitgezocht, gediscussieerd en vast gelegd. En nu is het de hoogste tijd om jullie aan het woord te laten.

In week 19 (6 t/m 12 mei) zullen wij een uitnodiging versturen om te stemmen voor de locatie van jullie voorkeur. Voorafgaand hieraan zullen wij een samenvatting van de mogelijkheden en voor- en nadelen per locatie publiceren. Dit zullen wij doen in een extra nieuwsbrief, maar ook op de site van Dorpsbelangen.

Als er naar aanleiding van de samenvatting nog vragen zijn, dan kunnen deze gesteld worden op dinsdag 21 en woensdag 22 mei in Dorpshuis ‘t Kempken . Ook hiervan zullen wij een extra vermelding maken in de nieuwsbrief, en op de site van Dorpsbelangen.

In de week aansluitend op de informatieweek volgt de stemming. Hoe deze stemming er precies uit zal zien, zullen wij binnenkort met jullie delen.

In de komende maand zullen er de nodige acties uitgezet worden :
Week 18 Publicatie samenvatting mogelijkheden per locatie
Week 19 Uitnodiging voor stemming
Week 21 Mogelijkheid om te stemmen

Controleer dus de komende periode een keer extra de website van Dorpsbelangen.
De uitnodiging voor het stemmen zal deur aan deur verspreid worden, dus houd de brievenbus ook goed in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Werkgroep TVH